Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Εντυπωσιακά πέρασε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς από το Καμπάνη

Με το εντυπωσιακό 1-5 νίκησε χθες στο Καμπάνη η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς έχοντας σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες του με κυριότερο τον Κώστα Ντουντούκη που πέτυχε τα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας του.
Ο Αλέξανδρος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες με Βασιλειάδη και Ντουντούκη ,ο τελευταίος ήταν αυτός που με ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε 4 παίκτες με σουτ στο 21’ διαμόρφωσε το 0-1. Στο 32’ ο Βασιλειάδης ανετράπη
καθαρά μέσα στην περιοχή και με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ντουντούκη έγινε το 0-2. Στο 2ο μέρος ο Αλέξανδρος μπήκε νωχελικά επαναπαυόμενος στο σκορ και έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ελπίζουν για κάτι καλύτερο μειώνοντας το σκορ σε 1-2 στο 58’.Στο 72’ του αγώνα και πάλι ο Ντουντούκης έβαλε τα πράγματα στην θέση τους με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραία προσπάθεια του Σωκράτη Σιδηρόπουλου και σέντρα του Ιωαννίδη για το 1-3. Ο Ιωαννίδης στο 82’ έκανε το 1-4 για να κλείσει το σκορ 1-5 από τον Ντουντούκη με πέναλτι που κέρδισε ο Λύκα στο 90’.

Αξιοσημείωτη ήταν η αυστηρότητα του διαιτητή και προς τις δύο ομάδες όπου στην ίδια φάση στο 74’ εξαντλώντας τα όρια έδωσε από μια κόκκινη κάρτα στις δύο ομάδες για <κοκορομαχία> δύο αντιπάλων παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου