Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Φιλικά παιχνίδια για την Ακαδημία και ισοπαλία για την ανδρική ομάδα


 Ισοπαλία στην Ν.Σάντα για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας με 3-3 αν και προηγήθηκε τρείς φορές δέχθηκε εύκολα την ισοφάριση έχοντας σε κακή μέρα όχι μόνο την άμυνα της αλλά σχεδόν όλες τις γραμμές της. Στο 22’ το σκορ άνοιξε ο Ντουντούκης με απευθείας κτύπημα φάουλ από πολύ πλάγια θέση και ο Ποντιακός ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι .

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος σαφώς βελτιωμένος από το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε νωρίς στο 61’με ωραίο πλασέ και δύσκολο γκολ του Λύκα αλλά από ένα ακόμα λάθος της άμυνας δέχθηκε την ισοφάριση στο 73’. Στο 78’ και σε νέο απευθείας φάουλ ο Ντουντούκης και πάλι έδωσε το προβάδισμα αλλά η ισοφάριση ήρθε άμεσα στο 82’. Η ομάδα πρέπει γρήγορα να ξεχάσει αυτή την εμφάνιση και να προσπαθήσει παραπάνω στο επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Καμπάνη εντός έδρας,αν θέλει να ανέβει κατηγορία.
Το Σάββατο η Ακαδημία με τα τζούνιορς και προτζούνιορ αντιμετώπισε στη Θεσσαλονίκη σε φιλικά παιχνίδια ,οι μεν Τζούνιορς AJAX τον Αστέρα Αμπελοκήπων κερδίζοντας τον με 5-2,οι δε τζούνιορς BOCA την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2005 και τον ΕΡΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ χάνοντας και από τους δύο. Πολύ καλή εμφάνιση για τους προτζούνιορς που κέρδισαν και στα δύο ματς που αγωνίσθηκαν με 2-1 και 3-1. Αυτά τα τμήματα ολοκλήρωσαν έτσι τα  πρώτα τους φιλικά παιχνίδια για το νέο έτος.Καλή συνέχεια…….
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου