Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Άτυχο το αποτέλεσμα της ανδρικής μας ομάδας στο Χέρσο

Άτυχο ήταν το 3-1, όχι μόνο της ανδρικής μας ομάδας αλλά και της διαιτησίας στο Χέρσο με την τοπική Δόξα. Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλύτερα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξε η απόδοση του διαιτητή κ. Σέζου, η οποία δεν τον κολακεύει καθόλου για την καριέρα του ως διαιτητή Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Στην κυριότερη επίμαχη φάση ενός απευθείας κτυπήματος
φάουλ από τον Ντουντούκη και ενώ η μπάλα κατευθύνονταν στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του Χέρσου, ο αρχηγός και προπονητής του Χέρσου Γεωργιάδης ως δεύτερος τερματοφύλακας πετάχτηκε στο γάμα της εστίας του με το χέρι και απέκρουσε την μπάλα που χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και μετά απομακρύνθηκε από την εστία. Ο διαιτητής <δεν είδε τίποτα και είπε παίζετε> σε αντίθεση με όλους τους παίκτες και τους φιλάθλους των δύο ομάδων. Ελπίζουμε ότι το οφθαλμοφανέστατο λάθος του διαιτητή δεν οφείλεται σε δόλο αλλά δεν μπορούμε κιόλας να δεχτούμε ότι δεν το είδε δεδομένου ότι είναι αξιολογημένος διαιτητής Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Και είναι αλλοίωση διότι σε αυτή την φάση το σκορ ήταν 2-1 με πέναλτι και αποβολή του <δευτέρου> τερματοφύλακα της Δόξας Χέρσου. Ο κόσμος είδε την ομάδα μας να παίζει ποδόσφαιρο με όλα τα λάθη του νεαρού της ηλικίας αλλά και της απειρίας σε ένα γερασμένο πρωτάθλημα μεγάλου μέσου όρου ηλικίας ποδοσφαιριστών. Όπως όλοι γνωρίζουν στην κοινωνία του Κιλκίς την περίπτωση που στη θέση μας  ήταν άλλη ομάδα, το παιχνίδι δεν θα τελείωνε ποτέ από προπηλακισμούς και φασαρίες. Εμείς στο Αλέξανδρο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε πιστά το ποδόσφαιρο και της αξίες του, στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι.

Αύριο Τετάρτη αντιμετωπίζουμε στην Ευκαρπία το Καμπάνη στο εξ αναβολής παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής και ευελπιστούμε σε νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου