Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Υπογράφει ο Κάργας στον Ολυμπιακό– Ξανασυναντά Βέργο, που ξεκίνησαν απ' την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς!



Ο Γιάννης Κάργας θα αποτελέσει τις επόμενες μέρες παίκτη του Ολυμπιακού,
αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να μείνει στην Παναχαϊκή. Το βιογραφικό του 21ετών Κιλκισιώτη αμυντικού.
Ενας από τους ποδοσφαιριστές που εδώ και καιρό βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακούείναι ο Γιάννης Κάργας. Ο Κιλκισιώτης αμυντικός είναι στα υπόψιν των "ερυθρόλευκων" καιυπάρχουν οι πληροφορίες που αναφέρουν πως η μεταγραφή του στους Πειραιώτες είναι δεδομένη.
Ο Κάργας είναι γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου το 1994, έψει ύψος 1.86 εκ. και μπορεί νααγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και αριστερά στην άμυνα. Ξεκίνησε ταπρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς.Υπήρξε μέλος των τμημάτων υποδομής για τουλάχιστον έξι χρόνια και με παράλληληπορεία με έναν ακόμα "ερυθρόλευκο", το Νίκο Βέργο.

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο άρχιζε να παίζει στην Καβάλα το 2011. Τη σεζόν 2012-2013κατέγραψε 21 συμμετοχές στη Football League με τους "αργοναύτες", ενώ τη σεζόν2013-2014 έπαιξε σε Φωστήρα και Παναχαϊκή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 31παιχνίδια των Αχαιών, τα 27 εκ των οποίων για τη Football League και τα 4 για το κύπελλο.
Ο Κάργας, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα πουληθεί στον Ολυμπιακό, αλλά θα μείνει στηνομάδα της Πάτρας. Ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται να έχει ήδη γίνει ένα ραντεβού καιαπομένουν να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου