Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Σημαντικά φιλικά παιχνίδια για την Ακαδημία

        Προγραμματισμένους φιλικούς αγώνες έδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς στα γήπεδα της Ακαδημίας Shooters στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Η Κιλκισιώτικη Ακαδημία μετέβη με πέντε (5) αγωνιστικά τμήματα και συνολικά με εβδομηντα πέντε μικρούς ποδοσφαιριστές . Παιδιά και γονείς βίωσαν τη χαρά του Ποδοσφαίρου σε έναν χώρο ιδιαίτερα φιλόξενο για μικρούς και μεγάλους.
                    
                                     ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ

  Στον αγωνιστικό τομέα , τις εντυπώσεις κέρδισαν οι Παίδες του Ηλία Ξανθόπουλου κερδίζοντας τους Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης, μια ομάδα με πολλές διακρίσεις στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Το παιχνίδι
είχε ποιότητα παρά τις σκληρές μονομαχίες που είχε σε αρκετά χρονικά του σημεία και ήταν μοιρασμένο με μια μικρή υπεροχή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στο χώρο του κέντρου. Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε στα μέσα περίπου του β' ημιχρόνου όταν ο νεοεισελθών   Κωστής Κατσάρας (γεν. Το 2003) ολοκλήρωσε με επιτυχή προβολή μια οργανωμένη επίθεση των συμπαικτών του.
  Το ποδοσφαιρικό θέαμα που παρουσίασαν οι Παίδες ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ιδιαίτερα στο passing game και υπήρχε πολύ καλή αμυντική συνοχή.
                
                              ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

  Δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για το τμήμα τζούνιορ REAL του Κώστα Ντουντούκη με   10-2 και  3-0     επί των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων     και του Πανοράματος      αντίστοιχα ενώ το νεοσύστατο τμήμα BOCA δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 5-2.
  Άνετη νίκη και για το τμήμα Προπαίδων AJAX του Μιχάλη Αναστασιάδη με σκορ 9-3 επί της αντίστοιχης ομάδας των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων ενώ οι μικροί Προτζούνιορ ηττήθηκαν με σκορ 5-0 από το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα των Μπέμπηδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου