Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

      Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  η Επιστημονική Εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΟΣ Κιλκίς και η Επιστημονική Ομάδα του Κοινωνικού Προγράμματος ΧΡΥΣΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ   της ΟΠΑΠ ΑΕ.
   Η διοργάνωση της Εκδήλωσης ήταν ένα ακόμα μέρος των δράσεων που αφορούν την επιβράβευση και ένταξη της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας στο Δίκτυο των ΧΡΥΣΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΑΕ.
  Η συμμετοχή των γονέων ήταν
ικανοποιητική, αν αναλογιστεί κανείς τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα που αφορούν την Παιδική Υγεία , Ψυχολογία και Διατροφή.
  Οι ιθύνοντες του Συλλόγου κκ Θεόδωρος Ντουντούκης , ως Πρόεδρος και Μιχάλης Αναστασιάδης  ως Τεχνικός Διευθυντής αναφέρθηκαν στην ανάγκη συμμετοχής και ενημέρωσης των γονέων σε τόσο σημαντικά θέματα που αφορούν την υγεία των παιδιών.
Η εισηγητής κα Κωνσταντίνα Καρασούλη, ως μέλος της   Επιστημονικής Ομάδας του Κοινωνικού Προγράμματος ΧΡΥΣΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ   της ΟΠΑΠ ΑΕ, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον γονέων και παιδιών και κατάφερε να επιτύχει την ουσιαστικά επικοινωνία όλων των συμμετεχόντων .
   Την  Εκδήλωση, που έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς ,   τίμησαν με την παρουσία τους  ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Τσαντάκης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κα Μαρία Τσοπούλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου