Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Στους 8 βαθμούς η διαφορά από τον δεύτερο για τον Αλέξανδρο Κιλκίς



 Άνοιξε η ψαλίδα της διαφοράς στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΚιλκίς με τον Αλέξανδρο πλέον να έχει 8 βαθμούς διαφορά από τις δεύτερες ισόβαθμες ομάδες τον  Γαλλικό και την Ν.Σάντα και 9 βαθμούς από το Πεδινό, που αντιμετωπίζει το επόμενο Σάββατο στην έδρα του.
Ο Αλέξανδρος παίζοντας σφικτά και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων κέρδισε την ομάδα του Γαλλικού με 2-0 στην έδρα του και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την άνοδό του στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣΚιλκίς. Το σκορ άνοιξε στο 42΄ με απευθείας κτύπημα φάουλ από τον Σπυριδόπουλο ένα μέτρο έξω από την μεγάλη περιοχή ,φάουλ που κέρδισε ο Μιχαηλίδης σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος παίζοντας ορθολογικά, έχασε πολλές
και καλές ευκαιρίες για να μεγαλώσει το σκορ μιας που ο Γαλλικός ανοίχτηκε για να σκοράρει και το πέτυχε με τον Φυλακτάκη στο 72’ με πλασέ μετά από πολύ όμορφη πάσα –έτοιμο γκολ από το Βασιλειάδη που ξεχώρισε με την απόδοσή του.
Να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος έπαιξε με πολλές ελλείψεις και χωρίς πέντε βασικούς του ποδοσφαιριστές (Ντουντούκη,Τσιμπούκα,Χειμωνίδη,Σαρηγιαννίδη και Μπαρχουνταρασβίλι) και φυσικά χωρίς αυτούς που αποχώρησαν από την ομάδα στην μεταγγραφική περίοδο (Φυλακτάκη Δ, Αποστολίδης και Καζλαράκης). Το ρόστερ όμως του Αλέξανδρου και οι πιτσιρικάδες που διαθέτει απέδειξαν  όπως και στην Σάντα ότι η άνοδος δεν μπορεί να ξεφύγει από τα χέρια τους. Επόμενο παιχνίδι και το τελευταίο καθοριστικό είναι εκτός έδρας με το Πεδινό όπου χωρίς απώλειες ο Αλέξανδρος αγκαλιάζει την άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου