Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Πλούσιες και μοναδικές οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας στην Ξάνθη.


 Μοναδικές εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλητές της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς με την αθλητική τους επίσκεψη στο προπονητικό Κέντρο της SKODA Ξάνθης όπου εκτός από τις φιλικές αναμετρήσεις με τα τμήματα υποδομών της, παρακολούθησαν και το παιχνίδι της SUPERLEAGUE ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Οι μικροί αθλητές συνόδευσαν τους παίκτες των δύο ομάδων κατά την έξοδό τους από τα αποδυτήρια και πήραν μυρωδιά από μεγάλο αγώνα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.
Η πολυάριθμη αποστολή του Αλέξανδρου ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής από τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας με δύο λεωφορεία και αφού στις 12.00 έφτασε στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ,άρχισαν οι αγώνες  στις 13.00. Αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες, η αποστολή μετέβη στο Σαλέ του ξενοδοχείου όπου και γευμάτισαν όλοι μαζί ,όπως και αρκετοί γονείς που συνόδευαν την αποστολή. Μετά την ολοκλήρωση του γεύματος μετέβησαν όλοι στο γήπεδο της ΠΑΕ και παρακολούθησαν το παιχνίδι της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.
Στα αγωνιστικά τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ ενθαρρυντικά
για το επίπεδο των αγώνων αλλά και για την ποιότητα των αντιπάλων. Οι παίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς επικράτησαν με 2-1 της αντίστοιχης της ΠΑΕ ,ενώ επιβλήθηκαν με 1-0 του Ορφέα Ξάνθης και έδειξαν ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το αποτέλεσμα του Σαββάτου και η νίκη με 0-5 επί του Κιλκισιακού. Οι προπαίδες έχασαν 3-0 από την SKODA Ξάνθη και τα δύο τζούνιορ έχασαν με 4-2 και 5-1.Τα προτζούνιορ επικράτησαν των γηπεδούχων με 6-0.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου